Har du en funktionsnedsättning i Jönköping

av | 10 Maj, 2022

Har du en nedsatt förmåga att fungera fysiskt eller psykiskt finns det hjälp att få. Det kan handla om hjälp att hantera vardagen på ett bra sätt eller vid vissa situationer. En nedsättning kan uppstå vid födseln eller senare i livet och innebära ett större behov av hjälp. Det finns då hjälp att få i form av personlig assistent som kan stötta dig i vardagen. Om du har funktionsnedsättning i Jönköping ska du kunna leva ditt liv på dina egna villkor. Det ska finnas ett stöd för dig att kunna leva som alla andra. Utan begränsningar och med en assistens efter dina villkor.

Du ska ha möjligheten att få de bästa förutsättningarna du kan få. Där hjälpen ska finnas när den behövs men också i ett nära samarbete med dig. Om du har ett beslut om personlig assistans kan du vända dig till en utförare för att få den hjälpen du behöver. Där du vet att du får det stödet i vardagen som du kan behöva.

Stöd kring funktionsnedsättning i Jönköping

Det finns personlig assistans att få om du har en funktionsnedsättning i Jönköping. Egentligen finns det flera utförare som kan hjälpa dig med vardagens alla situationer och alla dina behov. Utifrån dina behov ska du få en assistans som är utformad för att stötta dig att kunna leva som alla andra. Där du i ett nära samarbete kan känna dig trygg med att hjälpen finns vid behov. Behovet kan finnas under hela livet eller under en särskild period. Alla har olika behov och tillfälliga behov kan uppstå under alla perioder i livet. Få det stödet du behöver i din vardag där hjälpen alltid finns på dina villkor.